The bachelor look! POST: 5-1-16

The bachelor look! POST: 5-1-16

The

bachelor

look! POST:

5-1-16

the-bachelor-look-post-5-1-16
The bachelor look! POST: 5-1-16

Εργένης: Έξυπνοι τρόποι για να μην δείχνεις ποτέ ατημέλητος

Αυτά είναι τα σημάδια που φωνάζουν από μακρυά πως είσαι ένας απελπισμένος εργένης.

 

  Στην εποχή μας, όλο και περισσότεροι άντρες κλαίγονται ότι δεν βρίσκουν μία μόνιμη σύντροφο για σταθερή σχέση, πάρα την επιθυμία τους ή τις προσπάθειες τους. Βρίσκουν κάποια γυναίκα απλά για μία παρoδική σχέση ώστε «εδώ και τώρα να περνάμε καλά», χωρίς κάτι παραπάνω.Δες μερικούς εύκολους τρόπους που θα σε κάνουν να αποφύγεις όλα εκείνα τα αρνητικά πράγματα που συχνά αποδεικνύουν ότι κάποιος είναι εργένης χωρίς να έχει μία γυναίκα να τον φροντίζει.

 

  Μην κυκλοφορείς με τσαλακωμένα ρούχα: Αν δεν ξέρεις να σιδερώνεις ή δεν έχεις χρόνο, βρες ένα καθαριστήριο στη γειτονιά σου που κάνει καλές προσφορές στο πλύσιμο και το σιδέρωμα της καθημερινής μπουγάδας και πήγαινε τα ρούχα σου εκεί.

  Όχι άλλα t-shirts με στάμπες: Όταν βγαίνεις ραντεβού με μία κοπέλα απέφευγε να φοράς μπλουζάκια που πάνω τους έχουν στάμπες από κτίρια ή γελοία αποφθέγματα. Το αντίθετο φύλο εκτιμάει τους άντρες που προσέχουν την εμφάνιστη τους και έχουν στυλ.

  Όχι άλλες φόρμες: Μπορεί να είναι άνετες και βολικές, αλλά είναι μόνο για το γυμναστήριο ή μέσα στο σπίτι. Άφησέ την λίγο στην άκρη και προτίμησε ένα jean ή μπεζ ή χρωματιστά chinos, ή military ή μάλλινα ή κοτλέ παντελόνια.

  Φόρεσε τις σωστές κάλτσες: Από πολλούς άντρες η κάλτσα θεωρείται ένα από τα πιο ασήμαντα αξεσουάρ. Δεν δίνετε βαρύτητα στο θέμα με αποτέλεσμα να καταστρέφεται ακόμα και η πιο προσεγμένη εμφάνισή σας. Αποφύγετε τις κάλτσες με χιουμοριστικού χαρακτήρα σχέδια, με αρκουδάκια, ναυτάκια και αεροπλανάκια.

 

 

via: toratora.gr

 

 

 

ανδρικα, γυναικεια,ρουχα, eshop
ανδρικα, γυναικεια,ρουχα, eshop
ανδρικα, γυναικεια,ρουχα, eshop
ανδρικα, γυναικεια,ρουχα, eshop
LOGIN μέσω Facebook ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
3